Unna dig själv

Att unna sig kan vara ett laddat uttryck – det kan betyda så många olika saker för varje individ. Men att unna sig betyder i grund och botten att du gör någonting för dig själv som du tycker att du förtjänar. Det kan vara att du ger dig själv lite egentid efter en helg med mycket nya intryck, att du häller upp ett härligt bad efter en lång dag på jobbet, att du köper den där saken som du har haft på din önskelista väldigt länge – ja, du fattar grejen.

Alla behöver unna sig saker då och då. Det behöver inte vara att du ska göra något världsomvälvande som gör världen till en bättre plats för att du ska känna att du förtjänar att unna dig någonting. Utan det kan även vara små saker i vardagen. Det kan till exempel vara att du lagar din favoritmiddag eller ligger i soffan hela kvällen.

Du förtjänar det lika mycket som någon annan

Kanske känner du att du inte är lika mycket värd detta som någon annan är? Där har du fel! Du förtjänar att unna dig exakt det du vill efter en tuff dag – precis som någon annan också gör.

Känner du att du har råd och skulle må bra av att köpa ett höj och sänkbart skrivbord? Ja men gå då in på Banquet.se och beställ hem ett! Det hade du ju sagt åt din bästa vän att göra – eller hur? Behandla dig själv som du behandlar din bästa vän. För det enda du egentligen vet här i livet är att det är dig själv du kommer att leva med hela livet.