Bo på Bed & Breakfast

Nu i sommar så kommer många åka runt i Sverige och semestra istället för att åka utomlands. Du kanske också vill göra det, men känner att du inte riktigt har ekonomin för att bo på hotell. Då kan bed & breakfast vara ett bra alternativ för dig!

Ett bed & breakfast är en billigare variant av boende. Dessa är ofta inredda på ett enklare sätt än hotellen, men ändå väldigt fina. Som man hör i namnet så ingår det även frukost i priset, så det är som en lite billigare hotellvistelse. Många bed & breakfasts ligger ofta lite mer avlägset från städer vilket ger dig tillfälle till att se vacker natur och ställen du kanske aldrig annars besökt. Passa på att ta ett dopp i den närliggande sjön eller gå en promenad i skogen. Du vet aldrig vad du kan hitta för spännande och vackra platser.

Ett bed & breakfast är ofta rum som ligger i anslutning till någons hem. Om du vill så kan du alltid prata med gårdsägaren för att kanske ta chansen till en ny bekantskap. Det är ofta väldigt intressanta människor som bor på bed & breakfast och som ofta är öppna för att lära känna nytt folk. Det är ett populärt boendealternativ bland turister som vill upptäcka sverige, så det kan också vara ett tillfälle för att få lära sig någonting nytt om en annan kultur. Ta chansen i sommar om du ändå inte har någonting annat för dig eller inte kan resa någon annan stans!